top of page

Politica de confidențialitate

Website-ul detinut de catre LS LIFESTYLE CONSULTANT SRL este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu.

  1.    Principii de protectie a datelor  

Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime.
Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;


Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

2.     Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect).

Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

3.     Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

Numele si datele de contact (Colectam numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, numarul de telefon si alte date de contact similare)
Colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu paginile noastre.
Colectam date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la paginile noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si dispozitivul dvs. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

4.     Scopul colectarii datelor personale

Trimiterea de oferte personalizate prin intermediul formularului de contact

Informatiile utilizatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

5.     Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.
vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care este necesar comunicarea intre client si LS LIFESTYLE CONSULTANT SRL.


accesul la datele personale este strict limitat personalului LS LIFESTYLE CONSULTANT SRL, asociatilor care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

6.     Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la:  rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.
pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

7.     Plangeri

Clientii au dreptul sa adreseze o plangere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plangerile vor fi prelucrate de catre LS LIFESTYLE CONSULTANT SRL in timp util si in concordanta cu procedurile interne.
Plangerile pot fi trimise la hello@sanatatemaibunaimpreuna.com

In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si LS LIFESTYLE CONSULTANT nu a tratat plangerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plangere autoritatii superioare (ANSPDCP) .

8.  Modificari ale acestei politici

Aceasta politica poate fi actualizata din cand in cand, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante sau schimbarii structurii corporative in cadrul LS LIFESTYLE CONSULTANT SRL.

In cazul in care se fac modificari ale acestui material, clientii vor fi notificati pe e-mail sau prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare.

Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de access la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor, garantate de legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

bottom of page