top of page

Termeni și condiții

Bine ati venit pe www.nutritionistlorena.com !


Site: site-ul de interne www.nutritionistlorena.com, denumit in continuare “site-ul”.


Administrator site: LS LIFESTYLE CONSULTANT SRL, reprezentata prin dra GÎRDIANU LORENA, in calitate de Administrator.


Vanzator: S.C. LS LIFESTYLE CONSULTANT S.R.L. cu sediul in STRADA VIILOR NR. 6F, MANSARDA, CAMERA 6 , localitate CHIAJNA, judet ILFOV , inmatriculata la Registrul Comertului sub nr.
J23/1448/29.03.2019, cod fiscal nr. 40880958, cont deschis la ING BANK RO62INGB0000999908958812, reprezentata prin dra G
ÎRDIANU LORENA , in calitate de Administrator.


Cumparator: poate fi orice persoana fizica sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT si care necesita crearea si utilizarea unui Cont si efectueaza o Comanda.


Utilizator/vizitator: orice persoana care viziteaza sau acceseaza site-ul.


Cont: sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator. Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Servicii si sa faca plata acestora.

Servicii: orice serviciu, listat pe site, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat. Serviciile oferite de Administrator vor fi de natura digitala (planuri online, cursuri online, ebook-uri, consilieri online)

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse sau Servicii avand un pret redus si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Prin accesarea, navigarea sau utilizarea continutului de pe site, recunoasteti ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord sa respectati Termenii si conditiile (inclusiv Politica de confidentialitate si Disclaimerul) si sa respectati toate legile si reglementarile aplicabile. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti. In plus, sunteti de acord ca nu veti contesta valabilitatea, aplicabilitatea sau admisibilitatea Termenilor pe motiv ca au fost transmisi sau autorizati electronic. Daca nu sunteti de acord cu Termenii, atunci nu veti accesa Site-ul web sau nu veti utiliza niciunul dintre Servicii. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

UTILIZAREA SITE-ULUI, A SERVICIILOR OFERITE SI DREPTURILE DE AUTOR
Continutul site-ului (designul site-ului si tot textul, grafica, informatiile, alte materiale afisate etc) este proprietatea exclusiva a S.C. LIFESTYLE CONSULTANT SRL. Nu veti modifica informatiile sau materialele de pe acest site web in niciun fel sau nu veti copia, reproduce, afisa public, distribui sau utiliza in alt mod astfel de materiale (in orice scop public sau comercial). Orice utilizare neautorizata a oricaror astfel de informatii sau materiale poate incalca legile privind drepturile de autor, legile privind marcile comerciale, legile privind confidentialitatea si publicitatea si alte legi si reglementari.


Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor.


Continutul acestui site web, cum ar fi textul, grafica, imaginile, informatiile video si alte materiale continute pe acest site web sunt doar in scopuri informative si educationale. Continutul acestui site web nu este destinat sa inlocuiasca sfatul medical, diagnosticul sau tratamentul specific problemei dumneavoastra.


In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin de acord cu cele mai sus mentionate. In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, in cazul in care anumite servicii incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru prin email, pe adresa: X si vom raspunde in maxim 7 zile lucratoare.


IMPORTANT!
Materialele puse la vanzare pe acest site NU sunt personalizate: pentru un plan alimentar personalizat, realizat in functie de nevoile/ preferintele/ particularitatile genetice individuale si a stilului de viata, se recomanda colaborarea directa cu un specialist.


Orice ghid/plan alimentar general se tine pe propria raspundere. Indiferent de obiectivul pe care il aveti, este important de retinut faptul ca modificarile in greutate variaza de la persoana la persoana, in functie de numarul de kg, nivelul de activitate fizica, varsta, compozitia corporala, istoricul de diete, echilibrul hormonal, starea generala de sanatate (atat fizica cat si emotionala), mediul social etc. Materialele puse la vanzare pe acest site sunt recomandate doar persoanelor sanatoase, fara alergii, intolerante sau alte afectiuni medicale, care au acordul medicului pentru a urma un regim alimentar echilibrat si diversificat. In cazul in care aveti probleme de sanatate si decideti sa achizitionati aceste materiale, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele efecte asupra starii dumneavoastra de sanatate.

Materialele puse la vanzare pe acest site nu au scopul de a trata nici o afectiune. Informatiile nu sunt destinate sa inlocuiasca sfaturile sau recomandarile oferite de medicul dumneavoastra curant sau de alt profesionist din domeniul sanatatii.
Pentru conceperea retetelor/ideilor de mese si pentru calculul caloriilor a fost folosita aplicatia Eat&Track. Valorile pot fi diferite in functie de aplicatia folosita si produsele introduse.


Materialele puse la vanzare pe acest site NU vor fi copiate, afisate public, distribuite, revandute sau utilizate in orice scop public sau comercial.


ACURATETEA INFORMATIILOR
Incercam sa ne asiguram ca informatiile de pe acest site web sunt complete, exacte si actuale. In ciuda eforturilor noastre, informatiile de pe acest site web pot fi uneori inexacte, incomplete sau depasite. Nu facem nicio declaratie sau garantie cu privire la caracterul complet sau exactitatea oricaror informatii de pe acest site web. In plus, este posibil sa modificam informatiile despre preturi fara a va notifica.

COMUNICATII ELECTRONICE
Cand vizitati acest site web, va inregistrati sau trimiteti e-mailuri, comunicati cu noi electronic. Sunteti de acord sa primiti comunicari de la noi pe cale electronica. Vom comunica cu dumneavoastra prin e-mail. Sunteti de acord ca toate notificarile, dezvaluirile si alte comunicari pe care vi le furnizam electronic indeplinesc orice cerinta legala ca astfel de comunicari sa fie in scris. Sunteti de acord ca va putem trimite e-mailuri pentru a va informa cu privire la modificarile sau completarile aduse acestui site web, produselor sau serviciilor noastre sau in alte scopuri pe care le consideram adecvate.

SERVICII ONLINE, COMENZI SI PLATI
Prin plasarea unei comenzi pentru un serviciu pe acest site web, sunteti de acord ca veti furniza informatii actuale, complete si exacte despre achizitie si cont pentru toate achizitiile efectuate pe acest site web.


Nu garantam ca asteptarile dumneavoastra vor fi satisfacute de calitatea oricaror produse, informatii sau alte materiale achizitionate sau obtinute prin intermediul acestui site web.
Este posibil, in viitor, sa oferim servicii noi pe acest site web.


Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata. Adaugarea unui Produs sau Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului sau Serviciului. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.


Pretul serviciilor este cel afisat pe Site la un moment dat. Pretul poate suferi modificari, dar acestea vor fi mereu vizibile pe Site pentru Utilizatori. Toate preturile prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).


Plata se va putea face online, cu cardul, prin transfer bancar sau ordin de plata si se achita integral in momentul plasarii comenzii. Factura fiscala se va emite la data debitarii sumei in contul Vanzatorului (conform extrasului de cont). Cumparatorul ii poate cere Vanzatorului factura fiscala, iar Vanzatorul o va trimite in termen de maximum 7 zile pe email.


In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar ” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.


Puteti alege si plata cu transfer bancar, caz in care va rugam sa ne achitati valoarea comenzii in contul nostru si sa ne trimiteti pe email dovada platii (de mentionat numarul comenzii ca referinta de plata).


IMPORTANT!
Pentru consilierile 1:1 NU se face plata prin transfer bancar fara o comunicare in prealabil cu Lorena. Daca faceti plata pentru o sedinta de consiliere nutritionala sau programul de educatie nutritionala inainte sa discutati si sa stabiliti daca/cand este posibil sa sustineti sedinta/sedintele de consiliere nutritionala, Lorena nu este obligata sa va preia si sa inceapa colaborarea cu dumneavoastra, in detrimentul celor care sunt deja inscrisi pe lista de asteptare. Pentru mai multe detalii despre modul de lucru si cum va puteti inscrie pe lista de asteptare, va rugam sa vizitati sectiunea “Lucreaza cu mine”.

POLITICA DE RETUR
Serviciile de natura digitala nu pot fi returnate deoarece acestea se regasesc sub forma de continut digital online, ce presupune descarcarea sau vizionarea online. Prin Termeni si conditii acceptati faptul ca va pierdeti dreptul de a va retrage din contractul de achizitie odata descarcate fisierele pdf achizitionate sau odata inceputa vizualizarea continutului digital.


TERMENI SUPLIMENTARI AI MAGAZINULUI ONLINE  
Serviciile digitale oferite pe acest site sunt recomandate persoanelor peste 18 ani. In cazul in care Cumparatorul are sub 18 ani si decide sa achizitioneze Serviciile, o face pe propria raspundere.RASPUNDERE
Administratorul Site-ului / Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Utilizatorul/Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru continutul site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa sau modul al continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori de interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului Site-ului.


Administratorul nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere cu privire la orice informatii si date din continutul Site-ului, inclusiv, dar nu numai, cele privind textul, imaginile, clipurile video, avatarurile, blogurile sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.
Administratorul Site-ului nu solicita clientilor sai nici o informatie referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale prin niciun mijloc de comunicare. Utilizatorii nostri isi asuma responsabilitatea in cazul furnizarii acestor informatii catre terti.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare.
Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta sau prin platforma de solutionare online a litigiilor pusa la dispozitie de Comisia Europeana.

REVIZUIRI ALE ACESTOR TERMENI SI CONDITII
Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online. In calitate de autor/ proprietar/administrator al site-ului www.sanatatemaibunaimpreuna.com, S.C. LIFESTYLE CONSULTANT S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza, modifica, inlocui sau schimba oricand continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, Politica de confidentialitate, Politica cookies, Disclaimer, fara o notificare prealabila. Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati periodic aceasta pagina pentru modificari. Va rugam sa vizitati periodic aceaste sectiuni pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Utilizarea in continuare a site-ului web in urma postarii oricaror modificari constituie acceptarea acestor modificari.
Ne rezervam dreptul de a suspenda sau de a inceta utilizarea serviciilor sau a acestui site web pentru nerespectarea Termenilor si conditiilor, pentru incalcarea drepturilor de autor sau din orice alt motiv.

ASISTENTA SUPLIMENTARA
Daca aveti intrebari sau comentarii, va rugam sa trimiteti un email la adresa contact@nutritionistlorena.com si in termen de maximum 14 zile lucratoare, veti primi un raspuns.

bottom of page