top of page
Copy of Postare noua ebook.png

MINCIUNILE DIN FARFURIE

este un ghid de nutriție care se axează nu doar pe teorie, ci și pe modul în care aceasta poate fi aplicată în viața de zi cu zi pentru sănătatea ta fizică și emoțională. Te poate ajuta să devii propriul tău nutriționist și să găsești cea mai bună abordare pentru tine, indiferent de obiectivul pe care îl ai: pierdere în greutate, creștere sau pur și simplu adoptarea unui stil de viață cu adevărat sănătos și ECHILIBRAT.

Ce vei găsi în acest ghid?

TEORIE ușor de citit și asimilat, explicată pe înțelesul tău 

REȚETE ȘI IDEI DE MESE simple, dar delicioase, echilibrate și nutritive 

SFATURI PRACTICE și recomandări pe care le poți aplica ACUM în viața ta

💭”Gata, de luni incep!”
💭“Stai să mă întorc din vacanță și mă organizez mai bine.”
💭“După ziua mea încep dieta.”
💭“Să treacă și perioada asta încărcată și gata cu dulciurile.”

Sună cunoscut? Chiar te înțelegem. Știm cât de greu este să ieși din zona de confort, cât de greu este să faci față valurilor de informații contradictorii .. Greu să știi pe cine să mai crezi, nu?

Începe prin a NU mai crede în senzațional și miraculos, în diete rapide, shakeuri și suplimente minune, pastile de slăbit, “trucuri” șocante, știri și reportaje cu alimente care ne omoară sau

ne vindecă de boli. Sănătatea ta este cea mai importantă, atât fizică, cât și emoțională.

 

Alege educația nutrițională, nu diete rapide și soluții minune.
Alege să îți asculți corpul, el știe cel mai bine ce are nevoie.

Alege să începi de azi, nu de mâine sau de luni.

 

“Minciunile din farfurie” este rezultatul multor ani de studiu & practică și cu toată convingerea putem spune acum că am făcut o treabă foarte bună pentru că feedback-urile vorbesc de la sine. Noi putem să îl lăudam mult și bine, însă cel mai bine te convingi și le citești tu direct.

Mai mult decât să descopăr “minciunile din farfurie” am învățat să recunosc greșelile din farfuria mea!

Ce spun oamenii despre
"MINCIUNILE DIN FARFURIE"?

" Este un ebook care “detoxifiaza”, te face sa revii cu picioarele pe pamant si sa te uiti in farfuria ta si nu in gurile tuturor care predica fel de fel de lucruri. "

" Cand parcurg paginile pare ca ascult o prietena care imi povesteste si incearca sa ma faca sa inteleg cat mai bine, cu limbaj prietenos, asocieri si exemple. "

" Este un ghid complet – contine teoria necesara, dar te invata si cum se aplica practic in viata de zi cu zi si ofera toate sfaturile necesare pentru a face asta."

CUMPĂRĂ GHIDUL "MINCIUNILE DIN FARFURIE"

198 RON

bottom of page